Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Oberta la inscripció per al sorteig per participar en la Cavalcada de Reis

Oberta la inscripció per al sorteig per participar en la Cavalcada de Reis

Els infants que vulguin pujar a les carrosses i ajudar Melcior, Gaspar i Baltasar en el seguici pels carrers de la ciutat poden dipositar la butlleta a la Casa dels Gegants fins al 21 de desembre. El sorteig es farà el dia 22 i es comunicarà els afortunats/es per correu electrònic

Els infants de la ciutat que vulguin acompanyar Ses Majestats en la Cavalcada dels Reis 2024 poden participar en el sorteig que ha organitzat la Paeria perquè puguin pujar a les carrosses que faran el seguici. A partir d’avui i fins al 21 de desembre, les famílies interessades poden dipositar la butlleta a la Casa dels Gegants, a l’av. Blondel, 64.

La Regidoria de Festes ha convocat el sorteig públic que s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. La inscripció al sorteig és per optar a una de les 51 places que s’ofereixen a les carrosses de la cavalcada dels Reis, que tindrà lloc el divendres 5 de gener, a la tarda. Les places estan distribuïdes així: 15 Carrossa de les Barques, 15 Carrossa dels Avions, 15 Carrossa del Tren i 6 Carrossa dels Dormilegues.

Per participar-hi, cal presentar butlleta de sol·licitud al sorteig i entre els i les participants, s’escolliran els nens i nenes que col·laboraran en la cavalcada.

La presentació de la sol·licitud, no representa la inscripció a les Carrosses, sinó que suposa la inscripció a la participació en el sorteig. La confirmació per a la participació en les carrosses es farà mitjançant correu electrònic.

La sol·licitud és individual (una per nen/a que vulgui participar) i ha d’estar signada pel pare, mare o tutor/a legal (es pot descarregar aquí el formulari de presentació).

El sorteig es farà el divendres 22 de desembre, a les 18 hores, a la sala Alfred Perenya i el resultat es comunicarà als afortunats i afortunades via correu electrònic. Els infants inscrits no seleccionats formaran part d'una reserva.


CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr