Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies Ja es coneixen els noms dels 60 infants que pujaran a les carrosses dels Reis d’Orient a Lleida

Ja es coneixen els noms dels 60 infants que pujaran a les carrosses dels Reis d’Orient a Lleida

El passat divendres, es va dur a terme el sorteig per a la participació en les carrosses que sortiran el dijous 5 de gener amb els infants que ajudaran Melcior, Gaspar i Baltasar en el recorregut per la ciutat. Els i les afortunades, han rebut un correu comunicant-los la selecció.

El sorteig per participar en la Cavalcada dels Reis d’Orient 2023 es dugué a terme el passat dia 23. S'enviarà el correu de confirmació a les famílies que han estat afortunades en el sorteig. D’aquesta manera, el dijous 5 de gener, a la tarda, 60 infants de la ciutat ajudaran Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar en el recorregut que la Cavalcada farà per la ciutat. Concretament, pujaran a les carrosses de els Barques, dels Avions, el Tren i la dels Dormilegues.

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha explicat que s’han rebut 181 sol·licituds de les quals s’han extret les 51 afortunades i s’ha fet també una llista d’espera. Els infants es distribuiran per les 4 carrosses que s’han previst: 15 a la carrossa de les Barques, 15 a la dels Avions, 15 a la del Tren i 15 a la carrossa dels Dormilegues. El sorteig s’ha fet a la sala Alfred Perenya. L’Ajuntament de Lleida ha adreçat la convocatòria a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Amor ha recordat que els dies 1 i 2 de gener es farà la Factoria dels Reixos al pavelló municipal Barris Nord. S’han previst 8 sessions, en diferents horaris i a un preu de 5 euros (gratuït per als menors de 2 anys). Aquests dies també hi haurà la tradicional Ruta del Camarlenc que s’iniciarà el 29 de desembre i ja es pot consultar el seu recorregut al web de Festes Lleida. Els infants que vulguin dipositar les seves cartes adreçades als Reis d’Orient ja ho poden fer a les Bústies Reials repartides per diferents zones de la ciutat.

Més informació Festes Lleida - Nadal i Reis d'Orient.


CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr