Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Gran Camarlenc acaba els 7 dies de recorregut per la ciutat de Lleida, a la plaça Paeria

El Gran Camarlenc acaba els 7 dies de recorregut per la ciutat de Lleida, a la plaça Paeria

El Gran Camarlenc acaba els 7 dies de recorregut per la ciutat de Lleida, a la plaça Paeria

Ajuntament de Lleida

Ha fet més de 200 quilòmetres i ha parat en una trentena d’indrets

El Gran Camarlenc dels Reis d’Orient ha finalitzat avui el seu recorregut per tota la ciutat de Lleida. En total, des del dia 29 de desembre que va iniciar les visites, ha fet més de 200 quilòmetres, s’ha aturat en més de 30 llocs diferents i ha recollit centenars de cartes dels nens i nenes de Lleida, perquè arribin a Ses Majestats. Aquest any, el Camarlenc ha incorporat les visites al Clot de les Granotes i s’ha recuperat la visita a Raïmat i a la Biblioteca Pública.

Aquest vespre, l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat d'una destacada representació de la Corporació Municipal, ha rebut el Camarlenc a la mateixa plaça de La Paeria per agrair-li la dedicació a la ciutat de Lleida.

L’emissari reial ha dirigit unes paraules als infants de Lleida per recordar “que demà els espera, amb la Cavalcada, una nit màgica carregada de sorpreses i emoció”. A més, ha recordat que els Tres Mags d’Orient, aquest any, saludaran als nenes i nens que vulguin al mateix Saló de Sessions de La Paeria.

Demà, divendres, la Cavalcada iniciarà el seu recorregut des de l’estació de trens, a partir de les 18 h A partir de les 20 h, Ses Majestat rebran els infants que ho desitgin al Saló de Sessions del Palau de La Paeria. S’ha de recordar que l’accés s’ha de fer per la porta de Blondel.


CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr