Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El Dijous Gras dona el tret de sortida al Carnaval 2024 de Lleida

El Dijous Gras dona el tret de sortida al Carnaval 2024 de Lleida

El Dijous Gras dona el tret de sortida al Carnaval 2024 de Lleida

©Mario Gascón

Aquesta tarda, la plaça Paeria ha acollit l’arribada del Pau Pi acompanyat de la seva Germandat i la Banda Retocada, que ha donat pas a la Tupinada Popular a la plaça Catedral

Fins al 17 de febrer se celebraran tot un seguit d’actes amb la implicació d’entitats i col·lectius de la ciutat

 

El Dijous gras dona el tret de sortida al Carnaval 2024 de Lleida. I ho ha fet aquesta tarda, a la plaça Paeria amb l’arribada del Pau Pi, acompanyat de la seva Germandat i la Banda Retocada.

Amb l’arribada del Pau Pi aquesta tarda s'ha donat  inici al Carnaval 2024 de Lleida. Posteriorment, la comitiva s'ha desplaçat fins a la plaça Catedral per celebrar la Tupinada Popular i Pastís de Carnaval, que ha estat acompanyada del regidor de Festes, Xavi Blanco, i de la regidora del grup municipal d’ERC, Sandra Castro.

Al Dijous Gras del Carnaval de Lleida no hi pot faltar la popular tupinada de Cal Pijuan d’Artesa i de postres, el pastís elaborat pel Gremi de Forners de les Terres de Lleida.

Fins al 17 de febrer se celebraran tot un seguit d’actes amb la implicació d’entitats i col·lectius de la ciutatCONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr