Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies El col·lectiu “El grupo”, guanyador del 10è concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2023

El col·lectiu “El grupo”, guanyador del 10è concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2023

La gran festa de les disfresses i la disbauxa s'ha acomiadat aquest dimecres amb la celebració de la Vetlla de les despulles de Pau Pi l'Enterrament de la Sardina

El col·lectiu “El grupo” amb la comparsa “Dragon Klan” i la seva peculiar muntanya russa ha estat guanyadora del 10è concurs de Carrosses i Comparses del Carnaval 2023 que organitza la regidoria de Joventut, Festes, Tradicions i Esports amb una dotació de 650 €.

El segon lloc ha estat per a la comparsa Prou De Brou amb “Els autos de Choque” amb un premi de 450 €  i el tercer lloc també per a l’Associació Cultural Més que Festa amb les coreografies del seu “Pavo Real”, amb una dotació de 250 €.

D'altra banda, els lleidatans i les lleidatanes han acomiadat aquest dimecres la gran festa de les disfresses i la disbauxa que és el Carnaval, amb dos actes tradicionals com són la celebració de la Vetlla de les despulles de Pau Pi, el rei Carnestoltes, i el seguici fúnebre de l'Enterrament de la Sardina, que ha estat acompanyat amb les músiques de la Ilerband i amb la presència del regidor Joan Ramon Castro.

Els participants han fet el recorregut per plaça de la Sal, plaça Sant Joan, plaça Paeria i els carrers Major, Almodí Vell, la Palma, Lluís Besa i Escales de Sant Llorenç.

A les 21.00 hores tindrà lloc també la sardinada popular que organitza la Casa de Andalucía, amb la participació del tinent d'alcalde Paco Cerdà i el regidor Ignasi Amor.


CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr