Inici Contacta Mapa web Traductor: 
Esteu aquí: Inici Notícies “La Factoria dels Reixos” es consolida com un espectacle únic a tot Catalunya

“La Factoria dels Reixos” es consolida com un espectacle únic a tot Catalunya

El paer en cap, Miquel Pueyo, destaca que aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració de diversos patrocinadors, “és un espectacle que ha arribat al cor de tota la ciutadania i que ha aconseguit portar la màgia del Reixos a totes les llars i la canalla de Lleida i contrades”
“La Factoria dels Reixos” es consolida com un espectacle únic a tot Catalunya

©Mario Gascón

La Factoria dels Reixos s’ha consolidat com un espectacle únic a tot Catalunya arribant “al cor de tota la ciutadania i que ha aconseguit portar la màgia dels Reixos a totes les llars i la canalla de Lleida i contrades”, tal com ha destacat el paer en cap, Miquel Pueyo, que aquest dilluns ha fet balanç d’aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració de diversos patrocinadors, a qui ha agraït la seva contribució en un esdeveniment cultural d’aquesta alçada.

“En aquesta edició hem tornat a veure el pavelló Barris Nord ple d’il·lusió  per gaudir d’aquest espectacle que hauran vist prop de 9.000 persones (queden 3 sessions aquesta tarda).

“Per tant, ja és un espectacle plenament consolidat en les dates nadalenques a tot el territori lleidatà, ja que ve molta gent que no viu a Lleida ciutat i, per tant, vol dir que Lleida es converteix en un referent en l’àmbit cultural i, efectivament, actua com a pol d’atracció per a la resta del territori. És un musical per a totes les edats i inclusiu de manera que tothom qui vulgui pugui assistir-hi”, ha destacat el regidor de Festes, Ignasi Amor, que ha acompanyat l’alcalde a la sessió de “La Factoria dels Reixos” de les 12 hores.

En aquest sentit, Pueyo ha felicitat “tot l’equip de Festes Lleida i el director de l’espectacle, Ferran Aixalà, així com les companyies de Lleida i del territori que hi han participat: la Clara Olmo, Lo Somriure Solidari, Zum Zum, Festuc Teatre, El Sidral, Campi qui pugui, els Salats, Jordi Villacampa. A tots ells i totes elles, moltes gràcies pel vostre treball i la vostra contribució perquè aquest espectacle sigui un èxit”.

La Factoria dels Reixos ha incorporat enguany moltes novetats que el públic ha anat descobrint en les diferents sessions i que han comptat amb la gran acceptació de la canalla.

 

Notícia completa i talls de veu a: https://www.paeria.cat/ca/actualitat/noticies/prop-de-9-000-persones-hauran-assistit-a-les-vuit-sessions-programades-entre-els-dies-1-i-2-de-gener


CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr