Inici Contacta Mapa web Traductor: 

Saluda

Salutació de l'Alcalde

 

Benvinguda la Festa Major de Lleida 2023 que amb una bona quantitat de propostes diferents que ompliran la ciutat de música, llum i color durant aquests dies. Aquest esclat de joia a la ciutat ens convida a il·lusionar-nos i a sorprendre’ns amb tot allò que ens ofereixen les festes i ens retorna a records de la nostra infantesa.

I és això precisament el que reflecteix el cartell de l’edició d’enguany. Dissenyat per Matías Tolsà, vol ser un homenatge a la mirada de l’infant i, alhora, una crida a l’infant que vam ser i que totes i tots portem a dins.

La Festa Major de Lleida tindrà lloc entre els dies 9 i 14 de maig amb activitats per a tothom, espectacles familiars, concerts i cultura popular. Com és habitual, els espais a l’aire lliure segueixen prenent el protagonisme, actuant com a epicentres de la festa la plaça Paeria, la plaça sant Joan i els Camps Elisis, principalment. Així mateix, també constitueix un motor econòmic i emocional per a la ciutadania i per als seus diversos sectors d’activitat.

Amb una programació que proporcionarà una oportunitat al talent emergent i al talent de Lleida —pel qual apostem fermament—, sobretot en l’àmbit musical i en el de les arts escèniques, serà també una Festa Major que no oblida la cultura popular i també en serà protagonista. En definitiva, la nostra festa és un bon reflex d’allò que com a societat ens agrada ser: hereva d’una tradició antiga i alhora una ciutadania amatent a les demandes i a les formes d’expressió del nostre temps. En la Festa Major sabem conjugar els trets que ens han definit com a poble i que ens han estat llegats, amb les formes d’expressió actual que ens identifiquen i ens enriqueixen.

Deia Mauricio Min que “Aprendre és ser un arbre a la tardor que espera la primavera per nodrir-se de fulles”. La primavera ha arribat i amb ella un mes de maig ple de música, espectacles, celebracions i activitat... Omplim-nos de cultura i de vida!

Bona Festa Major de Lleida!

 

Miquel Pueyo i París
Paer en Cap

 

 

◀️🔼▶️

⏮️ Festa Major de Lleida



CONTACTA Av. Blondel, 64 - 25002 Lleida
Plànol d'ubicació
Telèfon: 973 700 394 i 973 700 385
festes@paeria.cat
Totes les adreçes i telèfons
Twitter Facebook Youtube Instagram Flickr